Floorball - for voksne

Kom og prøv kræfter med Ulbjerg Gymnastikforenings nyeste aktivitet, nemlig floorball… Du kender temmelig sikkert spillet fra din skoletid, hvor du drønede rundt med en plastikstav i hånden på jagt efter den lille hvide, hullede bold. Hvis ikke, så kommer du helt sikkert til at kende spillet her. Der bliver fart over feltet, masser af sved på panden og kamp til stregen!!!

Mød op og prøv det!!

Instruktører: Lars Norup

Tid: Tirsdag kl. 20.00-21.00

Opstart: Tirsdag d. 24. september 2019  (Holdet træner 10 gange)

Pris: 375 kr.

Tirsdag

Mød op og prøv det!!

Instruktører: Martin Jacobsen

Tid: Torsdag kl. 20.00-21.00 – OBS! Holdet er lukket ned for efterår 2019. Starter op igen Januar 2020.

Opstart: Torsdag d. 26. september 2019  (Holdet træner 10 gange)

Pris: 375 kr.