NYT – NYT – NYT Zumba for voksne

Dance fit

Hver mandag har du mulighed for at være med til at få forbrændt en masse kalorier sammen med en masse andre skønne kvinder.Timen kommer til at være en lækker kombination af latineramerikansk musik krydret med skønne koreografier. Der er garanti for en masse smil på læben og sved på panden.

Alle fra 14 år kan være med – så tag endelig naboen, veninden, tilflytteren eller hende du hilser på i skolegården eller ved købmanden.

Det kræver ikke nogen forudsætninger at være med – husk blot drikkedunk og indendørssko.

Instruktør: Mette Bjerregaard Sørensen

Tid: Mandag kl. 18.15-19.15

Opstart: Mandag d. 10. august 2020

Pris: 300 kr. for 8 gange + 1 gratis prøvetime (mandag d. 10. august)